Matari Advertising Seminar

Posted by Sjouke on jan 19, 2008 in zo maar |

foto YohanJe zou bijna vergeten hoe mooi de omgeving hier is, na bijna 3 dagen opgesloten te zitten in een grote zaal.
Er is hard gewerkt door iedereen. Deze mentaliteit zal zeker bijdragen om ons nog beter en sterker op de kaart de zetten in Indonesia’s reclamewereld. Als groot lokaal bureau met om ons heen bijna alleen maar grote global reclamebureaus met alle mogelijke resources.
Primair streven is de verloren klanten snel weer terug te krijgen. We willen ook weer prijzen winnen voor onze creativiteit en er voor zorgen dat we media wise hoog op de kaart staan. Allard en zijn team van Media Buying Systems in Amsterdam zullen hier een primaire rol bij spelen. Dit alles zal zeker lukken werd ons verzekerd door Putri Wong Kam Fu, de bekende TV helderziende, die ons allemaal een hart onder de riem stak met haar show. 2008 Het jaar van de muis zal ons gunstig gezind zijn. Fotos Ciawi: Yohan Gunawan!

Reply

Copyright © 2019 terralago All rights reserved. Theme by Laptop Geek.