“breaking news” ‘n vuurtje

Posted by Sjouke on apr 13, 2008 in Jakarta |

picture-6.pngDaarnet werd op een van de zenders weer wat vertoond dat met Nederland te maken had:
Lagere school kinderen in West Java die anti Nederlandse leuzen schreeuwden en een “spraakmakende videoband” in de fik staken. Vast een “illegale copie”! Maar dan weer echt voor de pers georganiseerd, want de media waren erbij, perongeluk film je zoiets niet! En voor een paar duizend doet met het graag nog eens over.
Dus het ziet er een beetje naar uit dat het een georganiseerde hype wordt.
Van de week besloot de overheid het volk te “beschermen” en heeft de mogelijkheid om de film op internet te bekijken verboden en is het bij de providers geblokkeerd maar inmiddels is deze opdracht weer ingetrokken las ik onlangs weer. Maar ik heb niet het idee dat men massaal inlogt of het gebeurd stiekum. In mijn omgeving heeft niemand het erover. We wachten verdere ontwikkelingen af.

2 Comments

eF-eM
apr 14, 2008 at 20:00

ja, wij wachten met je mee.
zou jij niet een betoging tegen de domheid kunnen organiseren?
wij gaan wel met de pet rond, hier :mrgreen:


 
penulis
apr 15, 2008 at 3:23

Voor luttele euros, dat zijn duizenden rupiahs, kun je elke actie ontketenen maar vaak zonder enige uitwerking, dus het is water naar de zee dragen!
Over domheid gesproken……. of is onwetenheid meer op zijn plaats ik weet het niet, maar het is vaak echt dom. Ik zal binnenkort met wat voorbeelden komen, domheid of onwetenheid of niet nadenken!
Dus ga maar niet met de pet rond!


 

Reply

Copyright © 2020 terralago All rights reserved. Theme by Laptop Geek.