Bijkomen in Batu

Posted by Sjouke on apr 16, 2008 in zo maar |

In Oost Java ligt de plaats Malang en een paar kilometer daar vandaan, de bergen in, kom je in het prachtige bloemrijke gebied Batu. Vanwege de gematigde temperatuur, ‘s nachts heb je daar een deken nodig, is het een groot toeristisch gebied geworden met grote resorts zoals Selekta. Overigens is daar de “appelschuur” van Java, het wemelt er van de appelbomen, uniek voor de tropen.
Batu staat dus bekend om zijn schoonheid en heeft prachtige ver gezichten vanaf de berghellingen En zoals de meeste toeristen resorts, vele hotels en nachtgelegenheden, die onlosmakelijk verbonden zijn hier met de toeristen industrie. Waar veel vertier is daar zien we dan ook overal de de massage salons als paddestoelen uit de grond schieten.
bij grijs en witte broekDe kranten staan nu vol van de nieuwste move van de overheid in Batu, om speciale maatregelen te nemen die op z’n minst die nogal controversieel zijn. Want met inmiddelijke ingang, zijn de masseuses van alle massage salons verplicht hun broek “af te sluiten” met een hangslot.
Prostitutie is verboden, nee sterker nog, dat bestaat helemaal niet, omdat het gewoon ontkend wordt dat het voor komt.
Dus de vraag rijst nu, hoe kan de overheid er zo zeker van zijn dat de masseuses prostituees zijn. Er zou dus sprake moeten zijn van een wettelijke bewijs last.
Ik las dat dit hangslot beleid de minister voor “Women’s’Empowerment” heel erg gestoord heeft, ze vindt het oneerlijk, waaraan ze toevoegde dat vrouwen hier niet alleen verantwoordelijk voorgesteld kunnen worden. Helaas heb ik geen foto kunnen ontdekken van een op die manier “op slot gedane” massage dame.
Het moet toch niet gekker worden, want ook in Bandung is een topic.
Daar mag de dangdut zangeres Dewi niet meer optreden, mits zij haar bewegingen aanpast, omdat deze sexueel provocerend zouden zijn.
Bandung moet zuiver blijven en de Playboy is er niet legaal te koop!

Reply

Copyright © 2020 terralago All rights reserved. Theme by Laptop Geek.